+386 3 7031 220
TRAKTORSKE GUME PHP PIRELLI (420/85 R28)
TRAKTORSKE GUME PHP PIRELLI

Šifra: 

050090094
597,50 €
725.90€
vključno z DDV
Kratek opis
PIRELLI PHP™
 

Od leta 1936, ko je podjetje začelo promocijo kmetijskih pnevmatik, ki so nadomestile železna kolesa na traktorjih. Pirelli je bil vedno pionir v kmetijskem sektorju. Prvi proizvajalec, ki je uporabil radialno tehnologijo za kmetijske pnevmatike. Pirelli je bil prvo podjetje, ki je razvilo široko 70-serijsko pnevmatiko za traktorje.

Sedemnajs let po zadnji neposredni prodaji v Evropi se je Pirelli vrnil na evropski trg z vrhunskim izdelkom PHP, ki izkorišča izkušnje, pridobljene zunaj Evrope, kjer je bila linija Agro vedno ključna vloga za Pirelli.
 

Specifikacije

PRIHRANEK GORIVA

V najtežjih pogojih je najboljši oprijem za vleko, zagotovljen s posebno obliko profilov, s Pirellijevo inovativno in patentirano bočnico, ter obliko notranjega prostora profilov. Samoočiščevanje je izjemno. Skupaj z odličnim oprijemom in z manjšim kotalnim uporom omogoča znaten prihranek goriva.

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Posebna oblika tekalne plasti in geometrija profilov skupaj z novo generacijo gumene strukture zagotavljajo, da ima PHP odlično zmogljivost in dolgo življenjsko dobo z enakomerno obrabo.

MANJŠI VPLIV NA ZEMLJO

Profil tekalne plasti in sledi, ki jih pušča na zemlji zagotavljajo manj pritiska na zemljo. Prožnost ogrodja pnevmatike omogoča dobro absorbiranje vertikalnih sil, ki pripomorejo k zagotavljanju manjšega vpliva na zemljo z maksimalnim učinkom.

VARNOST IN UDOBJE ZA VOZNIKA

Profil in struktura bočnice sta oblikovana za izboljšano ravnovesje med vertikalno in stransko trdnostjo. Vzorec tekalne plasti PHP je zasnovan z uporabo najsodobnejših sistemov CAD, ki natančno analizirajo obliko tekalne plasti in stresno preizkusijo posamezne profile pnevmatike, s katerimi smo pridobili podatke za oblikovanje najboljšega profila tekalne plasti v razmerju z vodljivostjo in udobjem.

PRENOS NAVORA

Ker je PHP izdelana tako, da ustreza najzahtevnejšim traktorjem, je bila geometrija pete oblikovana za odličen prenos navora z izogibom zdrsavanja platišča ter zagotavlja preprosto montažo na platišče.